Yksilöllistä remonttipalvelua Turussa ja lähikunnissa

Kun kotisi tai yrityksesi toimitila kaipaa uutta ilmettä, käänny Mendolin Oy:n puoleen. Tarjoamme tasokasta remonttipalvelua sekä yksityisten kotitalouksien että eri alojen yritysten tarpeisiin. Toimialueemme kattaa joustavasti koko Turun seudun lähikuntineen.

Ota yhteyttä

Remontoinnilla uudistat kotisi ilmeen nopeasti ja luot haluamaasi tunnelmaa eri tiloihin. Me Mendolin Oy:llä olemme erikoistuneet kotien sekä yritysten toimitilojen remontointeihin – olemme toteuttaneet laadukkaita remontteja nyt jo yli kymmenen vuoden ajan. Kun tilaat remontoinnin meiltä, saat alan parasta palvelua kilpailukykyisin kustannuksin. Asiakaslähtöinen ja joustava toimintamme varmistaa tyytyväisyytesi urakan lopputulokseen.

Kylpyhuoneiden, saunojen ja muiden märkätilojen remontit

Remontoimme erilaiset märkätilat ammattitaidolla ja sertifioidusti. Kylpyhuone- ja muiden märkätilojen remontit ovat vaativia projekteja, joiden menestyksekäs toteuttaminen vaatii tekijältään vahvaa ammattitaitoa sekä kokemusta.

Kun tilaat tarvitsemasi märkätilaremontin Mendolin Oy:ltä, voit huoletta luottaa siihen, että jokainen työvaihe toteutetaan asianmukaisia menetelmiä, työkaluja sekä materiaaleja hyödyntäen. Työntekijämme ovat VTT:n sertifioimia märkätila-asentajia, jotka huolehtivat vedeneristykset ja laatoitukset kerralla laadukkaasti kuntoon. Myös tarvittaviin sähkö- ja putkiasennuksiin löytyy asiantunteva tekijä yhteistyökumppanien verkostostamme. Toteutamme kylpyhuoneiden, wc-tilojen, saunojen ja muiden märkätilojen remontoinnit alusta loppuun, vanhan purkamisesta uuden asentamiseen.

Pyydä tarjous